Polopos

Welkom in het charmante Polopos, een verborgen juweel in het hart van Granada! Ontsnap aan de drukte en omarm de rust van dit schilderachtige dorp, waar de tijd lijkt stil te staan. Met zijn betoverende straatjes en adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee, biedt Polopos een idyllisch toevluchtsoord voor vakantiegangers op zoek naar authentieke Spaanse charme.
Polopos ligt op ongeveer 800m hoogte in de Alpujarra. Via een prachtige, bochtige bergroute van ca. 15 minuten rijd je vanaf de kust naar het dorp en passeer je mooie vergezichten, amandelbomen en wijnvelden.

In het hart van Polopos (en naast Casa Heli) ligt La Cantina Verde, waar je heerlijk kunt eten of kunt genieten van een drankje op het terras. Polopos heeft geen supermarkt, maar de bakker komt 6 dagen per week naar het dorp. Ook de visboer en groentenboer komen wekelijks met hun waar naar Polopos. 

Verlies jezelf in de lokale cultuur door te dwalen door de kronkelende, soms steile straatjes. Of je nu houdt van wandelen in de natuur, ontspannen op de rustige stranden in de buurt of gewoon wilt genieten van de serene sfeer, Polopos biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring. Ontdek de magie van Polopos en laat je betoveren door de authentieke Spaanse schoonheid van dit pittoreske dorp.